Apa Kelebihan Contract Manufacturing dengan IMP

PEMBANGUNAN PRODUK-PRODUK BARU MELALUI OEM DENGAN RAKAN KONGSI BARUhalibs gold

Proses OEM (Original Engineering Manufacturing) atau contract manufacturing melalui perkongsian pintar dengan IMP Solution yang beribu pejabat di Ampang dan kilang di Kuala Kangsar mempunyai banyak kelebihannya yang tersendiri. Kaedah ini boleh menjimatkan kos bagi individu yang ingin mengeluarkan produk. Mereka tidak perlu membeli mesin yang mahal mahal untuk mendapatkan GMP dan Halal yang menuntut proses yang panjang, tetapi sebaliknya hanya menumpu kepada proses pemasaran secara kreatif dan economics of scale. Ini lebih kos efektif dan dapat membantu pengusaha kecil untuk menjimatkan kos, masa dan tenaga.

Sistem usaha sama ini menggunakan mengeluarkan produk berkualiti yang mempunyai status IMP, GMP, Halal, suci dan bersih melalui proses pembuatan yang  mematuhi syariah.

Pihak IMP akan memastikan pengurusan kilang yang teratur dan produk mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM dan produk dikeluarkan berdasarkan pemantauan syariah yang ketat.

Bersama-samalah kita bekerja secara berjamaah, bantu-membantu sesama kita mengikut keupayaan masing-masing. BERDIRI TEGUH BERSATU KUKUH.

Machinery
Machinery

2 thoughts on “Apa Kelebihan Contract Manufacturing dengan IMP”

  1. Assalamualaikum Tuan..Adakah pihak tuan ada menyediakan contract manufacturing untuk produk makanan sejuk beku?
    Contohnya, grilled chicken frozen. Pihak kami sediakan bahan mentah yang siap di grill, lalu kami hantar ke IMP untuk pembungkusan dan seterusnya.
    saya juga berminat untuk mengeluarkan paste segera/lauk siap masak yang dipek dalam retort pouch. Adakah pihak tuan mempunyai fasiliti retort?
    Mohon berikan penjelasan.
    Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *