Borang Tempahan

Sila KLIK borang dibawah dan download dalam file words. Minimum Order Quantity (MOQ) ialah 1000 unit. Perkara lain tertakluk kepada perbincangan:

BORANG TEMPAHAN PRODUK

22 thoughts on “Borang Tempahan”

 1. Assalamualaikum..

  Makanan jenis macam mana boleh OEM? Kalau makanan yang melibatkan bahan asasnya seperti tepung boleh ke?

 2. saya ingin senarai harga bagi oem bagi produk kosmetik .Saya ingin qotation harga cc cream dan lain2 produk skin care.

 3. saya berminat untuk mengeluarkan produk skincare . boleh beri saya quotation serta details produk dan harga. tq

 4. A.kum..saya berminat untuk buat minyak habbatus sauda dalam kapsul jenama sendiri. Boleh beri sedikit penerangan tentang kos dan proses.

  Terima kasih.

 5. Assalamualaikum…saya Asrar, minat nak buat minyak habbatus sauda dalam kapsul jenama sendiri..Boleh beri sedikit penerangan tentang kos dan proses.

 6. Assalamualaikum. Disini sy ingin menimba ilmu untuk memulakan pengeluaran produk dengan jenama sendiri, tapi masih dalam keadaan yang “ZERO”. Saya dengan besar hati ingin bertanya kepada pihak tuan bagaimana cara saya untuk memulakan produk jenama sendiri seperti :

  1. produk berasaskan kecantikan (eg : pencuci muka,masker dsbg)

  2. Dimana saya perlu dapatkan cara bagaimana untuk memanjangkan jangka hayat produk (memandangkan produk berasaskan 100% tumbuhan) yang mana bahan ini adalah bahan cepat rosak

  3. Adakah pihak tuan menyediakan perkhidmatan penuh dari penyediaan barang sehinggalah “packaging” dan hanya meletakkan kos penuh dari pihak tuan

  4. Pelbagai perkara yang berkenaan dengan produk kecantikan tapi mematuhi syariat Islam dan halal serta tidak memberi mudarat kepada pengguna

  Maklumbalas daripada pihak tuan amat saya hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih .

 7. ASSALAMUALAIKOM.

  SAYA NAK PRODUCE SABUN MUKA BERASAS HERBA N BEDAK KOMPEK BERASAS HERBA.

  SYKT TUAN BLH PRODUCE KE BRG2 NI….

  BERAPA HARGA UNTUK BUAT SAMPLE BAGI 2 BARANGAN INI?

  DENGAN MENGGUNAKAN FORMULA SENDIRI.

  TQ

 8. Heya are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

  My weblog: ShirleyVKvek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Contract Manufacturer