Produk Jenama Sendiri Dengan Modal Rendah

Ada beberapa teknik pengeluaran produk jenama sendiri dengan modal rendah. Sebagai usahawan yang ingin memiliki branding sendiri atau jenama sendiri, terdapat beberapa masalah yang perlu dihadapi, maklumlah baru nak mencuba bidang perniagaan. Oleh itu faktor modal adalah sangat penting kerana di samping membuat pejabat dangan kakitangan dan peralatan pejabat, mereka juga perlu modal pusingan untuk memulakan perniagaan, terutamanya kos untuk pemasaran.

20160527_091021

Jadi apakah skil yang perlu diketahui untuk memudahkan proses pengeluaran produk jenama sendiri dengan modal rendah ini? Mereka tidak perlu kilang yang besar sendiri kerena proses untuk mendapatkan kilang yang lulus Good Manufacturing Practice (GMP) menambil masa dan kos yang tinggi. Apa yang perlu mereka tahu ialah proses OEM (Original Engineering Manufacturing) atau contract manufacturing melalui perkongsian pintar dengan syarikat atau kilang yang sanggup mengeluarkan produk mereka.

IMP Ventures yang beribu pejabat di Putra Kajang ialah salah satu syarikat yang boleh membantu anda untuk melakukan OEM dengan mengeluarkan jenama produk anda sendiri. Dengan kilang yang mempunyai status GMP, halal dan di Kuala Kangsar mempunyai banyak kelebihannya yang tersendiri. Kaedah ini boleh menjimatkan kos bagi individu yang ingin mengeluarkan produk. Mereka tidak perlu membeli mesin yang mahal mahal untuk mendapatkan GMP dan Halal yang menuntut proses yang panjang, tetapi sebaliknya hanya menumpu kepada proses pemasaran secara kreatif dan economics of scale. Ini lebih kos efektif dan dapat membantu pengusaha kecil untuk menjimatkan kos, masa dan tenaga.

cropped-Peralatan-kilang211.png

Sistem usaha sama ini menggunakan mengeluarkan produk berkualiti yang mempunyai status IMP, GMP, Halal, suci dan bersih melalui proses pembuatan yang mematuhi syariah.

Pihak IMP akan memastikan pengurusan kilang yang teratur dan produk mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM dan produk dikeluarkan berdasarkan pemantauan syariah yang ketat.

Bersama-samalah kita bekerja secara berjamaah, bantu-membantu sesama kita mengikut keupayaan masing-masing. BERDIRI TEGUH BERSATU KUKUH.
Hubungi kami sekiranya anda berhasrat untuk melakukan penjenamaan produk sendiri dengan modal rendah. Moga anda berjaya mencapai hasrat anda untuk menjadi usahawan yang pintar dan berjenama.

WHATSAPP KAMI 0195649016
WHATSAPP KAMI 0195649016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *