Pengeluar Produk Kosmetik

Pihak kami sedia menerima tempahan produk kosmetik kerana kilang  ini mempunyai spesialisasi dalam pengeluaran produk kosmetik sehingga mendapatkan Notofication (NOT) no,  Good Manufacturing Practice (GMP) dan Islamic Manufacturing Practice (IMP.)

Islamic Manufacturing Practice (IMP) logo
Islamic Manufacturing Practice (IMP) logo

IMG-20141011-WA0001

Kami sangat mengalu-alukan perniagaan dalam produk kosmetik kerana sebelum ini terdapat pengeluar-pengeluar yang tidak mengambil endah akan status kehalalan sesuatu produk walaupun ia berbentuk krim yang disapukan ke muka atau badan. Pernah terdapat isu sebelum ini iaitu lipstik yang mengandungi uri babi dan produk yang dibuat dari bahan yang tidak halal.  Ini menjejaskan solat kita sebagai umat Islam. Selain sebagai fardhu, anda juga telah membantu pengguna mendapatkan produk yang diyakini kesuciannya.

Beralihlah kepada produk yang berstatus IMP kerana ini sangat penting bagi melahirkan generasi yang yakin akan ibadatnya. Produk kosmetik yang halal dan suci sangat perlu dalam masyarakat sekarang.

Akhirnya, jika ada mana-mana pihak yang berminat untuk membuat contract manufacturing, sila hubungi kami dengan menyertakan no tel anda. Kami akan menghubungi anda.

Zahidan 019-5649016

3 thoughts on “Pengeluar Produk Kosmetik”

  1. I was recommended this blog through my cousin. I’m not positive whether or not this submit is written through him as no one else understand such particular
    about my difficulty. You are incredible! Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *